مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟-راهبرد معاصر
ابلاغ قانون افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول توسط قالیباف دعوت از شهید رئیسی به مراسم معارفه استاندار جدید دولت پزشکیان | جای خالی رئیس جمهور شهید در ردیف اول + عکس حقوق تا ۲۴ میلیون تومان از مالیات معاف شد عارف: یک روز تأخیر در نجات دریاچه ارومیه ظلم آشکار است پزشکیان: باید با مردم درخصوص اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم انتصاب جدید در نهاد ریاست جمهوری | علیرضا شریفی کیست؟ پزشکیان: از هرکس که مشکلی از مردم و نظام را حل کند استقبال می‌کنیم رزمایش مشترک زمینی ایران و جمهوری آذربایجان آغاز شد کارگروه ویژه برای بررسی اصلاح قانون انتصاب در مشاغل حساس تشکیل می‌شود صبح دوشنبه؛ پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان لاریجانی: ایران در حال آماده‌سازی پاسخ به اسرائیل است مصوبه کمیسیون تلفیق برای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال آینده تصویب کلیات طرح نحوه برگزاری تجمعات در کمیسیون شورا‌ها استاندار مازندران تعیین شد نماینده مجلس: طرح انتقال پایتخت درحال حاضر یک موضوع گنگ و رویاپردازانه است

مادر آرمیتا گراوند بازداشت شد؟

برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع آگاه امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملا کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 05
کد خبر: ۲۰۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی رسانه‌های ضد ایرانی مدعی شدند که مادر آرمیتا گراوند توسط نیرو‌های امنیتی بازداشت شده است، در همین زمینه منابع امنیتی اعلام کردند که این خبر کاملاً کذب است.

رسانه‌های ضد ایرانی طی چند روز اخیر تلاش بسیار کردند تا با بهره‌گیری از سوژۀ آرمیتا گراوند و مشابهت‌سازی آن با مهسا امینی فتنه و آشوب دیگری رقم بزنند.

اما اطلاع‌رسانی‌های به موقع و انتشار فیلم‌های متعدد از واقعیت صحنۀ راه را بر آن‌ها بست. به‌دلیل همین ناکامی، این رسانه‌ها در تلاشند حالا با اخبار دروغی نظیر بازداشت مادر آرمیتا این سوژه را در راستای هدف خود پیش ببرند.

گفتنی است؛ بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو و صفحات مجازی آن‌ها در سال گذشته نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ را درباره اغتشاشات سال گذشته منتشر کرده‌اند.

در این پیمایش صرفا عملکرد ۵ رسانه شامل بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، من و تو وابسته به جریان بهائیت بررسی شده بود..

در این پژوهش مصادیق اخبار خلاف واقع شامل: جعل خبر، تقطیع، تحریف، وارونه‌سازی، بزرگنمایی و کوچک‌نمایی بوده است. ضمنا اخباری که توسط این رسانه‌ها مورد سانسور خبری قرار گرفته نظیر تکذیبیه‌ها در مورد کشته‌های دروغین مورد بررسی قرار نگرفته است. / باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار